冰楓論壇

ads_sugarbook
搜索
打印 上一主題 下一主題

[華娛] 小儀與13型男︱嘴對嘴食冬甩勁甜蜜 關智斌自爆曾異地戀

論壇元老

楓幣
存款
贊助金額
推廣
GP
最後登入

發帖達人 積分勳章 2020年紀念勳章 2020端午節紀念勳章 解說達人 論壇粉絲 太陽勳章 神手勳章 2020中秋節紀念勳章 2020聖誕節紀念勳章 論壇支持王 長老勳章 2021年紀念勳章 2021端午節紀念勳章 2021中秋節紀念勳章

小儀與13型男︱嘴對嘴食冬甩勁甜蜜 關智斌自爆曾異地戀

即時娛樂
撰文:洪曉璇 🕓 2021-01-15 17:00 最後更新日期:2021-01-15 17:00

小儀同關智斌到主題公園拍拖,相當甜蜜。

由阮小儀主持的香港開電視節目《小儀與13型男》,今集邀請「男神型」關智斌(Kenny)擔任小儀約會對象。二人到主題公園手拖手玩旋轉木馬、過山車等,期間他們更浪漫地嘴對嘴一起吃冬甩,當兩人鼻尖相碰時,小儀立即興奮大叫:「私底下好少有呢種感覺,原來係咁得意嘅,掂鼻哥都有一種挑逗感覺。」

171446y8cb411g81gb4q1g
關智斌同咀餵冬甩,小儀話掂到鼻哥都有一種挑逗感覺。(影片截圖)

小儀認為在娛樂圈中要找到另一半比較吃力,Kenny表示認同,他說:「自己圈子好難有戀愛發生,喺第二個地方可能容易啲、冇咁多包袱,老實講,做藝人係會有少少光環,當出到街啲人見到你嘅時候會『嘩,小儀呀!』,但當同一個人有關係時,呢個濾鏡某程度上阻礙咗真誠發展,所以去第二個地方,濾鏡冇咁重,嘗試異地發展吓(感情)可能好啲。」Kenny又分享自己異地戀的小小經驗:「我有冇試過?梗係有啦,點會冇呀。感覺好開心,香港比較少坐公共交通工具,喺外地時兩個人一齊坐公共交通工具,坐電車周圍去,好開心。」

Kenny透露揀選異性朋友,首選要有潔癖,他說:「有咩類型女性會吸引到我?要教到我嘢,未必話係要邊方面叻啲,但要有共同進步的目標,喺社會唔做嘢、唔認真工作,好容易冇咗生活。」問到Kenny心目中的女神又是怎樣? 他表示要有知性美,例如孫燕姿、莫文蔚等。

現實生活中小儀亦曾跟心中「男神」約會,但感覺並不好受,她說:「有成功約會過,不過諗番轉頭好唔enjoy(享受),記得當時個心係卜卜咁跳、好開心,但諗番轉頭整個約會都唔係好自己、好作狀,原來同幻想100分嘅男仔約會,係會冇咗真正嘅自己。」

現實生活中小儀亦曾跟心中「男神」約會,但感覺並不好受,她說:「有成功約會過,不過諗番轉頭好唔enjoy(享受),記得當時個心係卜卜咁跳、好開心,但諗番轉頭整個約會都唔係好自己、好作狀,原來同幻想100分嘅男仔約會,係會冇咗真正嘅自己。」

收藏收藏0 推0 噓0

把本文推薦給朋友或其他網站上,每次被點擊增加您在本站積分: 1骰子
複製連結並發給好友,以賺取推廣點數
簡單兩步驟,註冊、分享網址,即可獲得獎勵! 一起推廣文章換商品、賺$$
高級模式

廣告刊登意見回饋關於我們職位招聘本站規範DMCA隱私權政策