冰楓論壇

ads_sugarbook
搜索
打印 上一主題 下一主題

[華娛] 蘇皓兒被指同羅天宇拍拖:佢好斯文、好溫柔嘅男仔

論壇元老

楓幣
存款
贊助金額
推廣
GP
最後登入

發帖達人 積分勳章 2020年紀念勳章 2020端午節紀念勳章 解說達人 論壇粉絲 太陽勳章 神手勳章 2020中秋節紀念勳章 2020聖誕節紀念勳章 論壇支持王 長老勳章 2021年紀念勳章 2021端午節紀念勳章 2021中秋節紀念勳章

蘇皓兒被指同羅天宇拍拖:佢好斯文、好溫柔嘅男仔

No name
即時娛樂
撰文:吳子生 🕓 2020-06-24 22:20 最後更新日期:2020-06-25 13:46

蘇皓兒(Chloe)今日(24/6)出席在無綫電視城舉行的《那些我愛的人》劇集宣傳造勢活動。Chloe在劇中飾演林文龍愛女,父女感情深厚。回到現實Chloe原來同自己的父親相對較少交流傾心事,「同龍爺嘅感情可能仲濃厚,因為套劇裡面都發生咗好多嘢啦,又會幫我解決好多嘢。但現實生活中,就冇同爸爸經歷咁多高高低低嘅起跌,只係有平淡嘅父女情。(同爸爸冇交流?)其實人大咗,同爸爸少傾偈係真嘅,但播咗套劇之後,大家都會喺個廳度,一齊傾下啲劇情,大家嘅交流又好番啲,可能自己比較內斂嘅關係,所以少同Daddy講嘢,都係自己做得唔夠好。」

Chloe坦言與羅天宇絕無發展可能。(葉志明攝)

講到同羅天宇因為一張大合照而傳緋聞。Chloe坦言:「其實我同佢都係同一個藍球隊,而嗰日點解會同佢坐咗喺地下上影嗰張大合照,因為部相機低炒影出去,而我我唔想包包面就坐低咗,就拉埋羅天宇陪我坐低,其實係好普通嘅一件事。(覺得羅天宇點?)覺得佢好斯文,好溫柔嘅男仔,但我就比較粗魯男仔頭,大家只係朋友關係。(咩男仔吸引到你?)我鍾意陽光,打波運動型嘅男仔,不過我宜家享受單身,所以冇一個對象。(會否同羅天宇發展?)應該都冇咩機會,我哋唔會諗呢啲。」想知Chloe不為人知小秘密,就去片啦!

Chloe直言喜歡陽光氣色運動型的男生。(葉志明攝)

眾演員大合照。(葉志明攝)

Chloe自認男仔頭性格。(葉志明攝)

Chloe自認男仔頭性格。(葉志明攝)

[發帖際遇]: HuangRance 為了避免被「就讀腐大的咬蚊子」嗆「多讀點書」,因此購買大量書籍,花費 1 楓幣 幸運榜 / 衰神榜
收藏收藏0 推0 噓0

把本文推薦給朋友或其他網站上,每次被點擊增加您在本站積分: 1骰子
複製連結並發給好友,以賺取推廣點數
簡單兩步驟,註冊、分享網址,即可獲得獎勵! 一起推廣文章換商品、賺$$
高級模式

廣告刊登意見回饋關於我們職位招聘本站規範DMCA隱私權政策