冰楓論壇

ads_sugarbook
搜索
打印 上一主題 下一主題

[華娛] 吳若希公開老公惡行鞭策進步:上一胎我臨生佢竟然繼續瞓

論壇元老

楓幣
存款
贊助金額
推廣
GP
最後登入

發帖達人 積分勳章 2020年紀念勳章 2020端午節紀念勳章 解說達人 論壇粉絲 太陽勳章 神手勳章 2020中秋節紀念勳章 2020聖誕節紀念勳章 論壇支持王 長老勳章 2021年紀念勳章 2021端午節紀念勳章 2021中秋節紀念勳章

吳若希公開老公惡行鞭策進步:上一胎我臨生佢竟然繼續瞓

即時娛樂
撰文:洪曉璇 🕓 2020-06-24 11:00 最後更新日期:2020-06-24 11:00

吳若希早前宣佈再度懷孕。(IG: jinnyng)

最近宣佈懷有第2胎嘅吳若希,由於懷孕反應比較強烈同易攰,早前已表示會提早停工放產假。佢接受TVB娛樂新聞台節目《StarTalk》主播許文軒專訪,大談相隔4年推出唱片感受及大爆老公Alex惡行:「呢隻碟就好似陪住我成長一樣,最早錄嘅歌係《泣血薔薇》,錄時剛巧係媽咪撞親入院,當時我把聲係爛晒;而《麻醉》係講我同老公拍拖時嘅關係,我本身好喜歡呢首歌,又愛又恨,大家聽吓就知我老公(何兆鴻,Alex)未同我結婚時有幾多大話,搞到依家我一聽到呢啲歌詞就好嬲,因為我最憎人講大話。」

吳若希接受許文軒專訪。

問到點解時常公開談及老公惡行時,Jinny笑言:「其實呢啲唔係情趣,係事實!因為用溫和嘅方法對男仔係冇用,不過有咗家庭嘅男人會變得成熟啲,佢依家唔同咗,但仲有好多進步空間。」其後Jinny忍不住再數落對方:「好記得上一胎我臨生,姑娘叫佢起身唔好瞓,話你太太生啦!佢竟然繼續瞓,嗰下真係嬲,呢個人點可能唔理小朋友出世,掛住瞓,我好期待今胎佢會唔會瞓到成隻豬咁。」

吳若希不時於網上大數老公。(IG: jinnyng)

吳若希與囡囡淼淼(ig:jinnyng)

吳若希囡囡淼淼(ig:jinnyng)

吳若希將不會主持新版《姊妹淘》(莊思敏ig)

8c31f82d5b65923d815eba5480ee1087
吳若希穿上紫紅色連身裙,減齡之餘亦見女人味。(jinnyng Instagram)

8abd82c292e29952e2402808d9f5c084
吳若希(IG 吳若希)

75b40136f143269e27dfbe4af8ff4649
吳若希將由一家三口變一家四口。((IG jinnyng)

b2e5165870cb6a9d304bed1c487a01d4
吳若希(Jinny)同兩位靚媽孫慧雪同梁麗翹(Nicole)在節目《姊妹淘》中分享產後修身經驗。(YouTube影片截圖)

[發帖際遇]: HuangRance 在網咖通宵,花了 1 楓幣 幸運榜 / 衰神榜
收藏收藏0 推0 噓0

把本文推薦給朋友或其他網站上,每次被點擊增加您在本站積分: 1骰子
複製連結並發給好友,以賺取推廣點數
簡單兩步驟,註冊、分享網址,即可獲得獎勵! 一起推廣文章換商品、賺$$
高級模式

廣告刊登意見回饋關於我們職位招聘本站規範DMCA隱私權政策